Meny Lukk

CFD aksjekurser

realtidskurser

CFD aksjekurser i realtid

Med realtidskurser for CFD på aksjer kan du følge med på hvordan kursutviklingen er i de forskjellige markedene. På Plus500 får du tilgang til CFD aksjekurser for de største aksjeselskapene som er notert på flere av de viktigste børsene i verden.

Teknisk analyse av aksje CFD

Teknisk analyse er mye brukt ved aksjetrading, og du kan også bruke teknisk analyse når du trader aksje CFD. På Plus500 kan du laste ned ditt eget program for teknisk analyse av CFD aksjekurser. Dette programmet har realtidskurser.

I Plus500s program for teknisk analyse kan du tegne inn tekniske trender, støtte- og motstandsnivåer og formasjoner. Du kan også legge til tekniske indikatorer som RSI, MACD eller glidende gjennomsnitt for å finne den underliggende trenden. 

CFD på aksjer

Trader du CFD kan du få tilgang til et stort utvalg av aksje CFD. Plus500 har aksje CFD på selskaper som er notert på alle de viktigste børsene over hele verden. Kostnaden ved trading av CFD er også veldig konkurransedyktig sammenlignet med ordinær aksjehandel.

 •   Aksje CFD tilgjengelig fra: Norge, USA, UK, Tyskland, Frankrike, Italia, Irland, Hong Kong, Danmark, Nederland, Polen, Finland, Belgia, Sverige, Sveits, Japan, Portugal, Hellas, Australia, Spania, Østerrike

Med aksje CFD er det også mulig å inngå shortposisjoner. En fordel med shorting av CFD er at du ikke er avhengig av en investor som er villig til å låne ut sine aksjer til shorthandel.

Trade aksje CFD på Plus500

For å trade aksje CFD på Plus500 kan du følge denne fremgangsmåten. Det koster ikke noe å åpne en traderkonto, og du får tilgang til program for teknisk analyse med gratis CFD aksjekurser i realtid.

 1. Besøk nettsiden til Plus500

  Følg linken nedenfor.

 2. Registrer en tradingkonto

  Oppgi navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer, mail og tradererfaring. 

 3. Gjør innskudd

  Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Paypal og bankoverføring.

 4. Trade CFD på aksjer

  Legg inn dine ordre på aksje CFD.

CFDer er komplekse instrumenter og de kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giringen. 76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.