Meny Lukk

CFD indekskurser

realtidskurser

CFD indekskurser i realtid

På Plus500 har du tilgang til CFD på indekser fra flere av de viktigste børsene i verden. Med CFD indekskurser i realtid kan du følge med på utviklingen i nåtid. Indeksene består av de største og mest omsatte aksjene på de forskellige børsene og gir det godt inntrykk av hvordan utviklingen på børsen er.

Teknisk analyse av indeks CFD

For å få et inntrykk av kurstendensen for indeks CFD kan du lage tekniske analyser. Teknisk analyse er mest brukt i forbindelse med trading av aksjer, men kan også brukes på CFD av indekser. Plus500 tilbyr alle sine kunder et egen teknisk analyseprogram.

I det tekniske analyseprogrammet kan du tegne inn formasjoner, trender og støtte- eller motstandsnivåer som kan gi deg nyttige signaler når du trader indeks CFD. Med tekniske indikatorer som glidende gjennomsnitt, RSI og MACD kan du lage gode tekniske analyser. Det tekniske analyseprogrammet har selvsagt realtidskurser for indeks CFD.

CFD på indekser

Plus500 gir deg tilgang til et stort utvalg av CFD på indekser, og du kan følge med på CFD indekskurser i realtid. Indekser er som nevnt satt sammen av de største og mest omsatte aksjene på en gitt børs, og dette er instrumenter som kun kan trades ved bruk av CFD, ulike typer kontrakter eller for eksempel ETF. En fordel med CFD indekstrading på Plus500 er den konkurransedyktige kostnaden og store utvalg.

 • Indeks CFD tilgjengelig for: Norway 25, German 30, Hong Kong 50, US-Tech 100, USA 30, USA 500, UK 100, Japan 225, VIX Volatility Index, China A50, Italiy 40, Netherlands 25, France 40, USA 2000, Poland 20, ASX 200, Singapore 27, Europe 50, Greece 25, Sweden 30, NYSE FANG+ Index, Austria 20, German MCap, Swiss 20, Spain 35, Hungary 12, Denmark 25   

På Plus500 kan du også shorthandle indeks CFD. Dersom markedet skulle falle i kurs er dette noe du kan utnytte til din fordel.

Trade indeks CFD på Plus500

Dersom du ønsker å starte med trading av indeks CFD på Plus500 kan du følge denne fremgangsmåten. Når du har åpner din traderkonto kan du lage dine egne tekniske analyser av indekser, følge med på CFD indekskurser i realtid og trade indeks CFD.

 1. Besøk nettsiden til Plus500

  Følg linken nedenfor.

 2. Registrer en tradingkonto

  Oppgi navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer, mail og tradererfaring.

 3. Gjør innskudd

  Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Paypal og bankoverføring.

 4. Trade CFD på indekser

  Legg inn dine ordre på indeks CFD.

CFDer er komplekse instrumenter og de kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giringen. 76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.