Meny Lukk

CFD kryptovalutakurser

realtidskurser

CFD kryptovalutakurser i realtid

Kryptovaluta fikk mye oppmerksomhet på slutten av 2017 og begynnelsen av 2018. Siden har kursene falt kraftig. Noe av det som kjennetegner kryptovalutakurser er at de ofte har veldig store utslag. Flere ganger har det skjedd at kursene har steget eller falt et tosifret antall prosenter i løpet av kort tid. Med CFD kryptovalutakurser fra Plus500 kan du følge på kursutvikling i realtid.

Teknisk analyse av kryptovaluta CFD

Selv om teknisk analyser blir mest brukt i forbindelse med aksjer og valutahandel, er det mange som også bruker det til trading av kryptovaluta. Plus500 tilbyr trading av CFD på kryptovaluta, og de gir deg også tilgang til et program for teknisk analyse.

Programmet for teknisk analyse av kryptovaluta CFD har blitt veldig populært blant annet fordi det er veldig brukervennlig. 

CFD på kryptovaluta

Det er ikke bare de store utslagene i kryptovalutakurser som har fått mye fokus. Det har også vært flere tilfeller av tyverier av kryptovaluta. Ved å trade CFD på kryptovaluta på for eksempel en regulert markedsplass som Plus500 har du trygge rammer. Plus500 gir deg tilgang til å trade CFD på flere av de største kryptovalutaene.

 • Krypto CFD tilgjengelig for: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, NEO, Ripple, IOTA, Monero, EOS, Bitcoin/Ethereum

Det har også vært mye fokus på at kryptovaluta er langt fra så lovende som mange vil ha det til. Med mulighet til å ta shortsposisjoner med CFD på kryptovaluta kan du utnytte fallende markeder.

Trade kryptovaluta CFD på Plus500

Plus500 tilbyr trading av 10 forskjellige CFD på kryptovaluta. Flere av disse er blant de største og viktigste kryptovalutaene. Det er flere fordeler ved å trade kryptovaluta CFD på Plus500. Du har raske oppgjør, tilgang til program for teknisk analyse av krypto CFD og CFD kryptovalutakurser i realtid. For å åpne en traderkonto på Plus500 kan du følge denne fremgangsmåten. 

 1. Besøk nettsiden til Plus500

  Følg linken nedenfor.

 2. Registrer en tradingkonto

  Oppgi navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer, mail og tradererfaring.

 3. Gjør innskudd

  Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Paypal og bankoverføring.

 4. Trade CFD på kryptovaluta

  Legg inn dine ordre på kryptovaluta CFD.

CFDer er komplekse instrumenter og de kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giringen. 76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.