Meny Lukk

CFD råvarekurser

realtidskurser

CFD råvarekurser i realtid

Det er mange norske aksjetradere som har tatt steget over til også å trade CFD på råvarer. En av grunnene til det er selvsagt at Oslo Børs er godt kjent for å være en typisk råvarebørs. Det betyr at børsen er sterkt påvirket av prisutviklingen til en eller flere råvarer. For Oslo Børs’ del er det selvsagt olje som er den viktigste råvaren. Norske tradere er derfor godt vant til å følge med på råvarekurser som for eksempel oljeprisen.

Teknisk analyse av råvare CFD

Mange som trader råvarer lager tekniske analyser av råvarer. Med Plus500s program for teknisk analyse av CFD råvarekurser kan du også lage dine egne tekniske analyser. Programmet er kjent for å være veldig brukervennlig og passer liker godt for deg som er erfaren med tekniske analyse og de som er ferske med denne analyseformen. Du har også tilgang til realtidskurser i programmet.

Programmet for teknisk analyse lar deg enkelt tegne inn tekniske støtte- eller motstandsnivåer, tekniske trender eller tekniske formasjoner. Det er også et godt utvalg av tekniske indikatorer som du kan legge til dine tekniske analyser. Du har også tilgang til CFD råvarekurser i realtid.

CFD på råvarer

Med mindre du har god plass er en av mest vanlige og pratiske måtene å trade råvarer på gjennom bruk av ulike kontrakter. CFD på råvarer er en løsning for deg som ikke er interessert i fysisk levering av råvarer. CFD er nemlig en kontrakt som rullerer. På Plus500 har du mulighet til å trade et stort utvalg av råvarer ved bruk av CFD.

 • Råvare CFD tilgjengelig på: Oil, Gold, Natural Gas, Brent Oil, Coffee, Platinum, Sugar, Silver, Copper, Cacao, Palladium, Heating Oil, Wheat, Gasoline, Cotton, Live Cattle, Lean Hogs, Soy Beans, Feeder Cattle, Corn

Ved å trade råvarer ved bruk av CFD kan du også innta shortposisjoner av for eksempel olje. Det gjør at du kan utnytte fallende markeder.

Trade råvare CFD på Plus500

Plus500 er en av CFD handelsplassene som har best utvalg av CFD på råvarer. Her kan du trade råvare CFD til svært konkurransedyktige betingelser. Når du har åpnet din konto får du tilgang til et program for teknisk analyse av råvare CFD med realtidskurser.

 1. Besøk nettsiden til Plus500

  Følg linken nedenfor.

 2. Registrer en tradingkonto

  Oppgi navn, fødselsdato, adresse, telefonnummer, mail og tradererfaring.

 3. Gjør innskudd

  Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Paypal og bankoverføring.

 4. Trade CFD på råvarer

  Legg inn dine ordre på råvare CFD.

CFDer er komplekse instrumenter og de kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giringen. 76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.