Meny Lukk

CFD trading

cfd trading fordeler ved CFD-trading på nett

CFD trading kommer ofte i medienes søkelys på grunn av risiko. Det er ingen tvil om at det er forbundet høy risiko til trading av CFD, samtidig gir det deg også mange fordeler ved CFD-trading.

realtidskurser

Hva er Contracts For Difference?

Contracts For Difference er en forskjellskontrakt som søker å speile kursutviklingen til det underliggende instrumentet. Det er en kontrakt som skiller seg fra futures ved at Contracts For Difference er rullerende. Det vil si at når utløpsdatoen kommer vil kontrakten bli fornyet. For futures vil du motta aksjer, råvarer eller valuta når kontrakten utløper.

Contracts For Difference er en kontrakt mellom utstederen og kjøperen.

Trading med CFD

Det er mange fordeler med trading av Contracts For Difference. En av fordelene er at du kan bruke gearing. En annen fordel er at du kan innta shortposisjoner som gir deg muligheten til å utnytte markeder som faller. Du har også tilgang til CFD for flere forskjellige typer finansielle instrumenter. Det gir deg muligheten til å sette sammen en portefølje med god risikoprofil.

Ulike typer Contracts For Difference

Den virkelig store fordelen med CFD trading er at du har tilgang til et stort antall instrumenter. Du kan nemlig få Contracts For Difference på alt fra aksjer til kryptovaluta som for eksempel Ripple.

Markedsplassene for CFD trading har også kontrakter på aksjer som er notert på alle de største og viktigste børsene rundt om i verden. Kostnaden ved å trade disse kontraktene er også veldig konkurransedyktige sammenlignet med tradisjonel aksjetrading.

Dette er en liste over de vanligste finansielle instrumentene som du kan trade ved bruk av CFD. Listen er langt fra utfyllende:

  • Aksjer
  • Indekser
  • Valuta
  • Råvarer
  • Kryptovaluta

Hvor kan du trade CFD?

Det finnes flere markedsplasser hvor du kan trade Contracts For Difference. En av de største og beste er eToro. På eToro får du tilgang til Contracts For Difference på aksjer, indekser, råvarer, valuta og kryptovaluta.

Når du åpner en konto her, får du også tilgang til realtidskurser. Kursene kan du følge med på i nettleseren din, eller laste ned et eget program for teknisk analyse. Kursoppdateringene er gratis.

eToro har også lave kostnader når du trader. For å åpne din konto gratis kan du følge denne linken for å komme til eToro hjemmeside:


eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning.
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.