Meny Lukk

easyMarkets

Til tross for at easyMarkets er en av de eldste markedsplassene for trading av CFD er de ikke veldig kjente i Norge. Nettsiden ble først lansert som easy forex, men etter at de begynte å tilby CFD på andre instrumenter utover valuta, og vanilla opsjoner skiftet de navn.

easyMarkets

easyMarkets ble lansert i 2001, noe som betyr at disse var tidlig ute med trading på nett. I dag har de hovedkontor på Kypros, og har derfor CySEC lisens. Videre har de også kontorer i Sydney og Shanghai. Nettsiden er oversatt til flere språk, men ikke til norsk, derfor er dette ikke en side som passer for alle. Uansett er den trygg å bruke, de har nemlig alle tillatelsene som trengs fra det norske Finanstilsynet.

easyMarkets erfaringer

Tradingmuligheter

Det hele begynte med valutatrding for easyMarkets, og det er CFD på valuta det er mest av, men du kan også trade CFD på aksjer, indekser og råvarer. I alt er det rundt 200 instrumenter som kan trades, og av disse er rundt 100 relatert til valuta. Dermed finnes det altså bedre alternativer om du for eksempel trader mest aksjer eller indekser.

Noe som gjør at easyMarkets skiller seg ut er at de tilbyr vanilla opsjoner. Opsjonstrading kan brukes for sikring av porteføljer eller for kortsiktig spekulasjon. Igjen er det valuta du finner mest av, i tillegg til opsjoner på gull, sølv og olje.

Program for teknisk analyse

Når det kommer til program for teknisk analyse på easyMarkets har de en veldig god løsning. Det er ikke deres egen, men de har integrert løsningen fra TradingView. Dette er et veldig godt program for teknisk analyse vi kommer tilbake til litt senere i vurderingen av easyMarkets.

Realtidskurser

For å kunne lage gode tekniske analyser som du kan bruke til trading er det nødvendig med realtidskurser, og det får du når du åpner en tradingkonto på easyMarkets.

Gearing

easyMarkets følger retningslinjene til ESMA når det gjelder gearing. Det betyr at du kan geare posisjoner i store valutakryss opptil 30 ganger. Andre typer CFD kan geares fra 5 ganger til 30 ganger. Siden easyMarkets også tilbyr trading med vanilla opsjoner kan du også kjøpe instrumenter med innebygd gearing. Dette kan gi deg en bedre kontroll og mulighet til å begrense risikoen bedre så lenge du bruker opsjonene riktig.

TradingView

TradingView er et program for teknisk analyse som faktisk er et av de beste på markedet, og som nevnt har easyMarkets integrert dette i deres tradingplattform. Det betyr at du kan lage dine egne analyser i et av de beste programmene på markedet og utføre handler i en og samme løsning.

TradingView skiller seg spesielt ut ved at de gir deg veldig mange muligheter til å tegne inn formasjoner og trender, i tillegg til at de har alle ulike typer tekniske indikatorer tilgjengelig. Noe annet som trekker opp er at du kan finne historisk finansdata som inntjening, P/E, P/S, og flere andre viktige multipler som kan være nyttige å ha oversikt over når du trader.

Åpne traderkonto på easyMarkets

easyMarkets er et veldig godt valg om du først og fremst trader valuta med CFD eller vanilla opsjoner. Med TradingView integrert har du også et kraftig program for tekniske analyser. Når det gjelder kostnader er det kun spread ved kjøp og salg, og denne er veldig konkurransedyktig. For å åpne en konto kan du trykke på Åpne konto nedenfor:

  • Contracts for Difference
  • Vanilla opsjoner
  • TradingView integrert
  • Godkjent av Finanstilsynet

76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.