Meny Lukk

eToro

eToro er en av de mest kjente markedsplassene for trading på nett. De er også en av lederne når det kommer til utvikling. Her er det ikke bare CFD som kan trades, eToro tilbyr nemlig også aksjer og krypto. Spreaden er lav, og det tekniske analyseprogrammet er et av de aller beste.

eToro

eToro het opprinnelig RetailFX når de ble lansert i 2007. Hovedkontoret er plassert på Kypros, og de er derfor regulert av CySEC på det europeiske markedet. De har også alle nødvendige tillatelser og godkjenninger fra det norske Finanstilsynet.

eToro

Tradingmuligheter

Fra å ha fokus på valutatrading har eToro tatt noen viktige skritt. De har i dag et stort utvalg av CFD, men de tilbyr også aksjer og kryptovaluta. Med vanlige aksjer som kan trades er eToro et veldig godt valg for tradere som vil kjøpe og selge for eksempel amerikanske aksjer.

Det er CFD, eller Contracts for Difference som står for mesteparten av utvalget. Med CFD kan du trade aksjer, indekser, børsnoterte fond, råvarer, valuta og kryptovaluta. Med CFD er det også enkelt å innta shortposisjoner som kan gi deg avkastning når markedet faller.

Program for teknisk analyse

I selve tradingprogrammet kan du lage tekniske analyser, men vi anbefaler å åpne opp Beta Trader. Dette er et spesialtilpasset program som er laget for nettopp tekniske analyser. Her vil du har chart som dekker hele vinduet, noe som gjør at det er langt enklere å tegne inn tekniske støtter og motstander, formasjoner og trender. I programmet finner du også mange tekniske indikatorer som er til stor hjelp når du lager dine analyser.

Realtidskurser

Når du driver med aktiv trading er det viktig å være oppdatert på markedet og bevegelsene. Dermed er du helt avhengig av realtidskurser på de instrumentene du følger. Realtidskurser følger gratis med når du åpner konto på eToro, og siden de i tillegg til CFD også tilbyr aksjer og kryptovaluta vil du også få gratis realtidskurser for amerikanske aksjer, noe som er en stor fordel.

Gearing

Dersom du vil trade aksjer kan du ikke bruke gearing på eToro, men du kan trade aksjer med CFD, og da kan du bruke gearing for å øke eksponeringen din. eToro følger regelene fra ESMA som legger begrensninger for hvor høy gearing du kan få. Trader du aksje CFD kan du geare 5 ganger, mens dersom du trader råvarer, indekser, børsnoterte fond eller valuta kan du få opptil 30x gearing.

Forum

eToro er velkjent for sitt forum hvor du kan diskutere trading, aksjer, legge ut analyser eller lese vurderinger og se analyser fra andre tradere. Det meste foregår på engelsk, men Google Translate er integrert i forumet, noe som gjør at du kan få oversatt de andres innlegg til norsk, uansett hvilket språk de er skrevet på.

Åpne traderkonto på eToro

eToro er en veldig god løsning for teknisk analyse, men de skiller seg også positivt ut ved å tilby handel i amerikanske aksjer. Det er heller ingen kurtasje, kun spread, noe som at kostnadene blir lave på kjøp og salg. Trykk på Åpne konto nedenfor for å åpne din konto og få realtidskurser på eToro.

  • Anbefalt nettmegler
  • 2000+ aksjer
  • 16 børser
  • Fractional shares

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD.

CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 68 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Tidligere resultater er ingen garanti for fremtidige resultater. Historikken er mindre enn 5 år og kan være for liten for å legge til grunnlag for investeringsbeslutninger.

Copy trading er porteføljeforvaltning levert av eToro (Europe) Ltd som er autorisert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission.

Kryptovaluta er volatile instrumenter som kan endres mye i verdi i løpet av kort tid og er derfor ikke passende for alle investorer. Bortsettfra CFD trading med krypto, er kryptovaluta ikke regulert og derfor ikke underlagt EUs reglement.