Meny Lukk

Plus500

Plus500 er en markedsplass for trading av CFD, og er av mange regnet som en av de aller beste. Det er det flere grunner til. Foruten et stort utvalg av tradingmuligheter har du også lave kostnader. Samtidig får du tilgang til teknisk analyseprogram med realtidskurser.

Plus500

Plus500 ble startet i 2008 og har hovedkontor i Haifa, Israel. Siden oppstart har de opparbeidet seg til å ha en posisjon blant de beste markedsplassene for trading av CFD på nett. Selskapet er regulert av CySEC, noe som gjør det til en trygg og regulert markedsplass.

plus500

Tradingmuligheter

Med mulighet til å trade over 2000 forskjellige instrumenter på Plus500 har du mer enn nok å følge med på. I dag tilbyr Plus500 CFD trading av aksjer, indekser, valuta, råvarer og kryptovaluta. I tillegg kommer opsjoner og ETF.

Siden dette er en markedsplass for CFD trading kan du også inngå shortposisjoner. Shorting er en form for handel som gjør at du kan dra fordel av markeder som faller i kurs.

Program for teknisk analyse

En stor fordel er Plus500s program for teknisk analyse. Dette programmet er kjent for å være veldig brukervennlig, slik at du som er fersk med teknisk analyse kan lære deg dette. Samtidig har programmet for teknisk analyse så mange muligheter at også erfarne tradere som har mye kunnskap om teknisk analyse kan få stor nytte av dette. Programmet kan brukes i nettleser, men du kan også laste den ned til pc eller mobil.

Realtidskurser

For å kunne lage gode tekniske analyser og følge med på det som skjer i markedet er det viktig å ha oppdaterte kurser. Med gratis realtidskurser får du nettopp dette på Plus500. Du kan følge med på oppdaterte kurser på alt fra CFD på aksjer, indekser, valuta, råvarer og kryptovaluta.

Gearing

Dersom du trader CFD via Plus500s nettsider kan du også bruke gearing. Dette kan gi deg gode muligheter til å utnytte sjanser som oppstår i de forskjellige markedene, men samtidig er det viktig å kjenne til hvilken risiko dette bringer med seg.

Økonomisk kalender

Med en dedikert kalender som viser når forskjellige nyheter om renter, eller viktige nøkkeltall legges frem vet du når du må være på alerten uten at du trenger å abonnere på dyre markedsoppdateringer fra meglere eller banker. Her får du nemlig en god oversikt over dagens begivenheter.

Åpne traderkonto på Plus500

Det er ingen kostnader forbundet med å åpne en traderkonto på Plus500. Kostnader kommer først når du begynner å trade. En viktig fordel er at disse kostnadene er veldig konkurransedyktige sammenlignet med andre markedsplasser.

For å åpne din konto slik at du får tilgang til realtidskurser og program for teknisk analyse kan du følge denne fremgangsmåten:

  1. Besøk nettsiden til Plus500

    Følg linken nederst på siden.

  2. Åpne en gratis traderkonto

    Legg inn navn, fødselsdato, adresse, mail, telefonnummer og tradererfaring.

  3. Gjør innskudd

    Du kan bruke VISA, MasterCard, Skrill, Paypal eller bankoverføring.

CFDer er komplekse instrumenter og de kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giringen. 76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.