Meny Lukk

TradingView Pro vurdering

TradingView er et relativt nytt program for teknisk analyse, og faktisk et av de bedre på markedet. Programmet finnes i en gratisversjon, men TradingView Pro koster lite og gir deg mange fordeler.

TradingView Pro

Du kan ikke trade aksjer, CFD eller andre instrumenter på TradingView, dette er nemlig et rent teknisk analyseprogram. Det er også relativt komplisert siden det inneholder så mange ulike verktøy, så uerfarne tradere må nok bruke litt tid for å venne seg til det. Men, det er det absolutt verdt å gjøre. Dette er nemlig et av de aller beste programmene for tekniske analyser. Realtidskurser følger med på mange av instrumentene, og det er ofte noe som kan koste mye å få.

TradingView Pro vurdering

Instrumenter

Noe som virkelig overrasker er det store antallet instrumenter som er tilgjengelig på TradingView Pro. Selvsagt har du alt av aksjer tilgjengelig, og da snakker vi ikke bare om aksjer på S&P500 og OBX, her har du alt av aksjer fra mindre børser som Merkur Market. Utover det har du børsnoterte fond, CFD, obligasjoner, krypto, indekser og valuta.

  • Instrumenter: Aksjer, forex, CFD, terminer, indekser, obligasjoner, krypto, makro

Program for teknisk analyse

Programmet er avansert, og det skyldes at det er mange verktøy tilgjengelig. Likevel skal det ikke ta veldig lang tid å sette seg inn i det dersom du allerede har erfaring med teknisk analyse, er du helt fersk kan det derimot gå litt tid.

Blant de mest basic verktøyene har du tegneverktøy. Her kan du enkelt tegne inn horisontale støtte og motstandsnivåer, trendlinjer og trendkanaler. Det er også verktøy for å tegne inn ulike triangelformasjoner. Noe annet vi liker godt er at du kan legge inn piler som passer veldig godt for kursmål.

Går vi over til tekniske indikatorer har vi en lang liste. Til sammen er det over 100 ulike tekniske indikatorer, og hver enkelt kan i stor grad justeres etter egne preferanser. Bruker du gratisversjonen kan du kun bruke tre ulike indikatorer, mens du med TradingView Pro kan bruke flere. Dette er noe vi anbefaler sterkt.

Noe annet som er verdt å trekke frem med TradingView Pro er at du kan få frem finansiell informasjon og multipler. Dette gjør at du kan følge utviklingen i for eksempel Price/Book eller Price/Earnings over tid.

TradingView Pro har også strategy checker som lar deg teste ut hvilke resultater du hadde fått ved å bruke ulike strategier. Dette er veldig nyttig for å maksimere avkastningen fra din trading og gjør det verdt å betalt litt under 15 dollar i måneden.

TradingView forum

Noe vi liker veldig godt er TradingView forum. Dette er et forum hvor du kan legge ut dine egne tekniske analyser for å få feedback eller se andre traderes analyser for å få ideer til hva som kan trades.

Åpne TradingView Pro konto

Dersom du trader på Nordnet, eToro eller noen av de andre markedsplassene har du nok merket av de tekniske analyseprogrammene har sine begrensninger. Med en TradingView Pro konto vil du derimot ha et veldig kraftig program som kan gjøre deg til en bedre trader. Du kan åpne konto og prøve TradingView Pro gratis i 30 dager:

  • Gå til www.tradingview.com og åpne konto
  • Prøv TradingView Pro gratis i 30 dager
  • Deretter $14,95 pr måned

Ingen bindingstid eller forpliktelser.